Monday, March 21, 2011

gay atau org salah sangka??


Aku dh lama nk tulis entry pasal gay nie. Hahah it sounds mcm damn la xde benda lain ker nk cerita kat sini kn. Lgpn benda nie dh lama aku pikir laa..hoii jgn salah sangka. aku bukan GAY lah gila.HAHAHAAH

It’s the story about whether he/they is/are gay or not.

Kisah yg pertama:

Cerita nie berlaku dekat sunway pyramid. Dekat sana ada tmpt ice-skating kn, so kami pn saje jelah tgk org2 dekat sana main, sbb kiteorg plan nk main bowling jer. After a few minutes, we all saw 3guys holding their hands together. One of my friend ckp ‘weh2 tgk tu GAY’ kami semua tergelak amatlh kn. Dlm hati aku terpikir, dieorg tu betul2 gay ker?xpn salah sorg@2 dr mereka baru nk belajar main kn. Sebab tu pegang2 tangan. Tp kebanyakan org dekat sana berpasang-pasangan la lelaki n perempuan. Xde pulak aku nampak lelaki berduaan main ice-skate.hahaha

Kisah yg kedua:

Aku tgk wayang dgn kawan aku lagi sorg nie. Masa nk pilih tempat duduk tu, aku mcm pelik la kenapa dlm row tu which got 4seats, sumone bought ticket for one of the seat. So aku pn beli la seat sebelah seat kosong tu, dh msk wayang dah ambil tempat semue. Ade sorg laki dtg duduk seat yg 1 tu, tp lepas tu beberapa minit kemudian dtg lg sorg laki. So kwn aku dgn aku pn berbisik la. Ekh dieorg nie gay ker?saja guna taktik beli tiket lain2. Hahahah dlm wyg kn gelap kn.aku xtahu la ada bnda xbtl terjadi ker kn.kahkah aku pn mcm xsempat la nk pandang sebelah tgk dieorg.kot2 tangan dieorg merayap-rayap ker..hahahaha

Kisah yg ketiga:

Hah kisah nie mcm common snggt kot. Mayb selalu terjadi. Tp aku tetap nk cerita jugak. Dekat jalan raye kite biase Nampak lelaki naek moto berdue kn. Tp perlu ker tangan pembonceng tu nk peluk badan si pembawa motor tuu??derr Nampak mcm gay la wehhh..geli aku tgk.dhlh peluk2 then boleh nk main brek2 pulak..hahah pekejadah laaa.. bukan aku xpernah naik moto dgn kwn laki aku pn.boleh jer aku pegang handle blkg tu. Lain la klu motor tu special sngt xde handle belakang kn. Itu mcm consider la nk peluk pembawa tuu kn kn


4 comments:

khairul farhan said...

Eleh padahal kau yang gay. Eh silap. Kita gay. Hahahahaha.

cik mimi ridza said...

haha..
kalau lelaki buat bnde2 pelik sikit mesti org cakap gay..
pmpuan buat takde ape pon..huuu

op terq said...

paan:hoiii nasib baik sedar diri..kita gay bukan aku je kn:p muahahaha

cik mimi:hahaha tula act ade nk ckp pasl tu.tp terlupa la nk mention mase menaip td

chatiey said...

hahahhaha..GAYY! :D
sian dyeorg,haha. ape la terqqq