Thursday, April 22, 2010

tenang2,dikala kebosanan aku patut melakukan sesuatu



inilah saya yg terpaksa stdy lebih, tulah kau aku da ckp prepare awl2,bhahahaha
but it's oklh xde hal la bole2:p
(gambar hanyalh hiasan semata-mata ok)

ok now ak sangatlh bosan n xde idea nk tulis pa,mayb sebab td dah pulun paper politocal science kot,hehe nk cerita beberapa story,klu korang bosan dgn ini bloh tekanlh butang ALT+F4 ok?n pergi jauh dariku..keh3:) sekian..

KES PERTAMA:-------------->

ini pic bersama dgn arep org kata mereleaskn tension b4 final la,nie time aku pulang ke kampung halaman,bosan sungguh kerana rakan2 yg lain semua sibuk,tidak balik cuti la,tgh final exm la,tga stdy la,blblblbla last2 ak keluar berdua or dgn kata lain yg indah bercouple la dgn si chef ini:p

KES KEDUA:-------------->
model peace: hairi
rakan PP3 yg mempunyai pelbagai karenah dan telatah yg sngt memeningkn lecturer2 kami
hahhaahah


buat peace lg..bukan nk stdy nk exm wooo

sat2 nk selitkan cerita klaka sikit:p

KES KETIGA:------------------->


ok pic nie hasil nukilan seorang rakan aku yg sangat bijak,tatkala lecturer kami kapt(B) zaidi sedang mengajar matapelajaran yg boleh blah la susah gak iaitu stastik
mamat tu boleh la pulak lukis menatang nie,hahaha ini kes teringat zmn budak2 kot
yelah mane xnye,setahu ak mse ak kecik jer budak2 dulu sebuk lukis cmnie,x org binatang yg dieorg minat la then bg kat gf or bf dieowg,nk menunjukkn betapa mereka sangatlh secocok n saling mencintai:p
sumpah ak tergelak gilak la tgk mamat tu sibuk melukis ingtkn salin note yg lecturer bg kat depan or tgh buat latihan,,haha xde keje

KES KEEMPAT:----------------->



ini pn boleh tahan lawak jugak lah bagi ak
nie tyme kami(adalh beberape org) tah buang tebiat tetibe nk stdy kat "PERPUSTAKAAN NEGARA" owhh :p
xla poyo mana tp org kate semangat nk exam kn,klu stdy kt rumah mcm kureng feel nye,sekali sekla tgklh dunie luar kn..
model yg blah kiri tu en farid kita n sebelah die tu budak kecik nizam,hahah
ak pn xpaham kenapa farid pakai bende alah tu, itu merupakan cover laptop
tp die sngt khusuk stdy kot:d bgs3
mcm peguam kan kan?hihihi papepon style doe kwn ak 2org tu:)
lalalalalalalalalalala
(ikhlas nie)


KES KEEMPAT:--------------------->



ini cik puan najah saya yg kaitakn aa,hadiah birthday temporary katenye:p
kodok hijau
thanks3:) i appreciate it meh

katanya: kemarilah kau wahai terq..hahahah
merepek mkn kerepek
melalot terlutut-lutuk
merapu tersepu-sepu da ak nie pulak pagi2 bute nie

ok2 itu sajahlh
jap2 before tu ade lg sorg memb ak nie
lglh style kot:p




penat dah mau tdolh wahai readers2 sekalian nnti singgah2 la ke blog aku nie
even aku bukanlh seorg penulis yg hebat seperti bloggers2 lain uh
kagum ak membace blog mereka
entah bila dan entah boleh kah ak menjadi seperti mereka
simpanlh angan2 semoga ia menjadi kenyataan
ahakz:)

5 comments:

Faridism said...

LOL! =.= masuk vdeo iman kat fb. tag ramai2 haha
asal gmbr aku paling byk? =.=

Deborah said...

AHAHAHAHAH Terq jiwang okay (x sedar diri). Study³!

GOODLUCK xD

op terq said...

farid:kn kau photographer so gmbr kau xbnyk yg exist pasai dok amek gmbr org jer,haha so ak ltk la pic hang bnyk2 k,kau msk la fb tag ramai2,iman kn comel

deborasabah:hahahah tula xsdr diri..thx2:)

Deborah said...

Btway you know Zaidatul Syafiqah and Fariza Azza owh -.-

What a small world.

op terq said...

debroah:ya knl2 same mtrk