Wednesday, November 3, 2010

Jadual exm "___"




















hahaha nampak xjadual kat ats tu?
itulah jadual final exm sem nie. 8 subject tolak koko dah konfem A insyallah:)
tinggal lagi 7 subject. doa yang terbaik, tp xcukup doa jer.kene berusahe jugaklh kn apepun.
seriously sem nie punye carrymarks xtahu pun lg. erghhhh xpe2 boleh punye
core paper mcm QUANTITATIVE, HRM, TRAINING MANAGEMENT mmg kene score.
need to pulun habis2 org kate
*dgn muke yakin*
:))

btw aku baru ambil slip exm dekat fakulti,akk2 abg2 senang kata staf dkt situ apehal tah muke xboleh blah
ye pun senyum sikit mcm aku hutang duet ke hape dgn dieorg pulak.
kwn2 laen yg xambik slip better korang ambik la
klu xnti paham2 la hari isnin nk exm kelam kabot smue
lgpn fakulti tampal notis suruh ambil slip b4 esk kot,
entah aku xsure la, peg tgk sendiri la

ckp pasal exm kbnykn paper exm nye jam 9 pagi n 2.15 petang
so konfem2 la b4 exm tu student smue ade chance lagi nk selak2 tajuk utme kn
xpun subtopik la. itu yg konfem
*hurm*
xpun tibe2 ade budak bawak berita konon2 nye dpt khbr angn itu msk ini masuk la.
mulelah smue nk gelabah2, hahah 
biaselh tu gelagat budak2 amek exm skrg nie kn


*mandarin*
owh men, mandarin punye video xbuat lg okey, aku memang pemalas la bab2 tu
aku ckp dgn laoshi(cikgu laa) aku lagi rela buat folio ker dari buat video..hahah
demand lebih student2 skrg nie, tp nak buat macam mane laoshi aku pure dr chine, die mcm xpaham student malaysia macam mane.senang kate susah la nk kawtim dgn die lebey2.hek xpela xdehal la beb

*xboleh belah*

cakap pasal nie aku ade bnde nk cerita.
xpe itu dalam entry next sbb ini mood nk final kn
so mmg kene cerita buat org menyampah pasal blabla nie smue
lgpn mmg ade org tgh menyamaph gila babeng dgn aku skrg
damn la kau.peg mati apa aku kesah
ish ape nie dh msk emo2 pulak..hahaha
x x aku bukan emolh gile
hahaha dh2 
chow laa~~

2 comments:

ANYS AMYRA said...

gudluckk exam :)

op terq said...

terima kasih banyak2 ya:)